Om oss

Vi utför all slags tandvård för vuxna och barn. Allt från allmäntandvård till implantatkirurgi. Vi erbjuder dessutom helkeramiska kronor och broar på en och samma dag genom CAD/CAM-teknik. Idag har företaget 6 anställda, varav 2 tandläkare och 1 tandhygienist.

Samarbeten

Som praktiserande tandläkare har vi kontakt och samarbete med bland annat försäkringskassan, Region Gävleborg, Beställarenheten för tandvård, Specialisttandvården Gävle, tandregleringen på Folktandvården Gävleborg samt alla andra privata tandläkare runt om i Hälsingland vid t ex jourverksamhet.

Historik

Tandläkargruppen i Söderhamn har funnits sedan länge tillbaka men i olika tandläkares regi. Bernd som idag driver Tandläkargruppen är född i Tyskland och fick sin tandläkarlegitimation 2003. Han och hans fru Sabine Korsmeier, även hon tandläkare och verksam på kliniken, kom till Hudiksvall 2005. Bernd jobbade då på Folktandvården i Hudiksvall som både allmäntandläkare men också som sjukhustandläkare. Han vidareutbildade sig under tiden inom både kirurgi och implantatteknik. Sabine arbetar även idag som sjukhustandläkare vid Folktandvården Hudiksvall.